Новини
Участие в изложението по пчеларство в Плевен (12.02.2010)
Участие в пресконференция на изложението по пчеларство в Плевен. Бяха обсъдени най-новите изменения в националната програма по пчеларство, както и нуждата от директни субсидии за пчеларство.
повече»
Видео - опит за Световен рекорд по сеитба (16.10.2009)
24-часова сеитба на пшеница се проведе в землището на село Остров, Врачанска област. Организатор на тази първа по рода си демонстрация е добре познатата фирма „Римекс 1 Холдинг”, чиято идея за това събитие беше подкрепена от партньорите й от „Case IH” и „Vaderstad”. повече»
Снимаме опит за Световен рекорд по сеитба с Vaderstad и CASE IH (16.10.2009)
Снимахме опит за Световен рекорд по сеитба с Vaderstad и CASE IH. Мероприятието се проведе в землището на село Остров, близо до Кнежа. повече»
Пресконференция и откриване на нова база на Мегатрон ( John Deere ) близо до Плевен (08.10.2009)
Над 2 млн. евро е инвестицията в търговско-техническия комплекс на фирма "Мегатрон", обяви при откриването Ифтах Шахам, изпълнителен директор на компанията. Той заедно с кмета на Плевен Найден Зеленогорски и кмета на село Ясен Тодор Димитров повече»
Прес-среща с представители на Challenger ( AGCO ) (16.09.2009)
Участвахме в прес-среща в столичния хотел "София" с мениджърския екип на Варекс ООД и представители на американския концерн и Световен лидер в производството на селскостопанска техника - AGCO. повече»
Фотосесия и видео клип с CASE IH и Gregoire при старта на гроздобера в лозя на Винпром Пещера (18.08.2009)
Фотосесия и видео клип с CASE IH и френски прикачен гроздокомбайн Gregoire при старта на гроздобера в лозя на Винпром Пещера. повече»
Фотосесия и видео на новия комбайн Claas Tucano (14.07.2009)
Фотосесия и видео на новия комбайн Claas Tucano в землището на зърнопроизводителя Николай Върбанов и дилър на Claas - Универсал НВГ в Долна Оряховица повече»