Новини
Първо представяне на марката Papadopoulos пред фермери в България (31.08.2010)
Продълбочителят Papadopoulos RY7 има 7 работни органа и работна ширина 300 см. Продълбочава на дълбочина до 65 см и е обурудван със специални остриета за по-добро проникване в почвата и с хидравличен валяк с двоен цилиндър повече»
Римекс - 20 години - откриване на база в Стара Загора (04.08.2010)
Лентата на новия Агро бизнес център прерязаха изпълнителният директор на Римекс Румен Лазаров и кметът на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев. В музикалната програма специален гост бе Джон Лоутън от Юрая Хиип.
повече»
Откриване на нова база на Варекс до Пловдив с топ-гости от AGCO (10.06.2010)
Българският пазар е изключително важен и стратегически за продажбите на AGCO, съобщи пред Трактор.БГ Гари Колър (Gary Collar), старши вицепрезидент на AGCO и генерален мениджър за Европа, Африка, Средния Изток, Австралия и Нова Зеландия. повече»
Посещение на нов фуражен завод по проект на ПРСР (30.05.2010)
На среща с журналисти и представители на Министерството на земеделието и храните ( МЗХ ),  Управителите на фирмата инвеститор - Топ Микс ООД  - Стефан Колев и Пламен Даскалов, заявиха че проекта е на стойност 7,4 млн. лева. Европейската субсидия е в размер на 3,5 млн.лева. повече»
Фото/видео сесия на най-новите машини Challenger ( AGCO ) на презентация в Германия (30.05.2010)
На демонстрационното поле край немския град Хале европейските журналисти успяха лично да се убедат в ефективната, икономична и безкомпромисна по отношение на качеството работа на тракторите Challenger повече»
Участие на изложението за животновъдство - Сливен 2010 (28.05.2010)
Участие на изложението за животновъдство - Сливен 2010. Пресконференция с участието на земеделския министър Мирослав Найденов, Изпълнителния директор на ДФЗ - Калина Илиева, зам.министъра на земеделието и храните Цветан Димитров, кмета на Сливен Йордан Лечков и др.
повече»
Организиране на томбола при откриването на нова база на Оптиком в Добрич (18.03.2010)
Ангажименът на Трактор.БГ в това събитие бе - изготвяне на билбордове за фасадата на сградата, интериорно поставяне на снимки в рамки - в коридорите на сградата, публикуване на PR съобщение и разпращане на електронни покани до избрани по критерии земеделски производители от Североизточна България, фото и видео отразяване, след събитието. повече»