Новини
Посещение на завода на JCB в Англия (14.12.2010)
Екип на Трактор.БГ посети производствената база на JCB във Великобритания, близо до Лондон, по покана на фирма Оптиком – официален вносител на селскостопанските машини JCB за България. повече»
Откриване на нова търговско-сервизна база на Римекс 1 Агрохолдинг в Монтана (01.11.2010)
Районът, в който се намира новия агро център, никак не е случаен, каза при откриването изпълнителният директор на Римекс 1 Холдинг Румен Лазаров. По неговите думи в икономическата карта на България, районът се смята за сива зона, но това далеч не е виждането на компанията, която е надежден партньор на земеделските производители от цялата страна. повече»
Участие в семинар за селското стопанство с лектор Франц Фишлер (22.10.2010)
Бившия еврокомисар по земеделие - Франц Фишлер, заяви пред репортер на Фермер.БГ, че е нужен нов обществен диалог по проблемите на селското стопанство. Фишлер бе на посещение в България и представи авансово всички проблемни точки в аграрния сектор на Европейските страни, както и представи в аванс предстоящите промени в Общата селскостопанска политика ( ОСП ). повече»
Презентация на новия самоходен гроздокомбайн Gregoire G 8 в лозови масиви на Винпром Пещера и Винпром Карнобат (13.10.2010)
Основното предимство на гроздокомбайните с марката Gregoire пред останалите марки е, че те могат да се ползват целогодишно, като към тях се агрегатират различни модули както за пръскане, така и за резитба, което ги прави изключително функционални за цялостния цикъл на производството на грозде. повече»
Участие в семинар за млечното говедовъдство и пазарите на мляко и млечни продукти (30.09.2010)
Участие в семинар за млечното говедовъдство и пазарите на мляко и млечни продукти. Срещата се проведе в Тракийския Университет в Стара Загора с участието на представители на МЗХ, Съюза на животновъдите в България и представителя на Холандския млечен борд - Герард Креберс повече»
Фото/видео сесия на най-новите трактори CASE IH Efficient Power близо до Прага (14.09.2010)
На полева презентация близо до Прага, камерата на Трактор.БГ засне преди броени дни първите кадри на новите трактори с марката CASE IH. На премиерата бяха поканени журналисти от цяла Европа, а мероприятието бе под мотото "EfficientPower Days" повече»
Посещение на CASE IH Efficient Power Days в Прага (07.09.2010)
На полева презентация близо до Прага, камерата на Трактор.БГ засне преди броени дни първите кадри на новите трактори с марката CASE IH. На премиерата бяха поканени журналисти от цяла Европа, а мероприятието бе под мотото "EfficientPower Days" , което показва акцентът на CASE IH върху по-ниските разходи на гориво и по-високата производителност. повече»