Новини
Новият календар на Фермер.БГ с призив за избор на българските аграрни продукти (21.11.2012)

Календарът на Фермер.БГ е под мотото „Изберете продукцията на българските фермери!“ и продължава кампанията за утвърждаване и насърчаване на положително обществено отношение към родните земеделски производители. Това е много важен призив в подкрепа на фермерите, които продължават често да са жертва на нелоялна конкуренция от други държави.

повече»
Наш кадър на трактори MF спечели в международен конкурс на AGCO за календар на 2013-а година (23.10.2012)
Тракторите от снимката са собственост на Земеделска кооперация Черно Море - Балчик, а самата снимка е направена през месец Август, в рамките на Дните на Massey Ferguson, организирани от официалния вносител на марката за България - Фермер 2000. повече»
Посетихме изложението за агротехника EIMA в Италия (09.10.2012)
Посетихме изложението за агротехника EIMA, което се проведе в Болоня, Италия. Отразихме най-интересните акценти в Света на селскостопанската техника.
повече»
Фермер.БГ - първата аграрна медия у нас в партньорство с агенция Ройтерс (14.05.2012)
Целта на сключения договор е използването на висококачествено авторско медийно съдържание, което да показва на българските фермери по-различен и по-широк кръгозор по отношение на състоянието на земеделието, животновъдството, агробизнеса и селските райони в Европа повече»
Посещение на изложението Agrotika в Гърция (03.02.2012)
Посетихме изложението за селскостопанска техника Агротика 2012, което се проведе в Солун, Гърция. Проведохме срещи с производители на селскостопанска техника, както и с фирми за производство и изкупуване на охлюви от България
повече»
Посещение на Световното изложение за агротехника - Agritechnika 2011 в Германия (24.11.2011)
Екипът на Трактор.БГ посети най-голямото в Света изложение за селскостопанска техника - Агритехника, което се проведе в Хановер, Германия. Заснехме снимки и видео-клипове на редица селскостопански машини, които направиха своята Световна премиера в рамките на изложението
повече»
Посещение на завода на Laverda ( AGCO ) в Бреганце, Италия (25.10.2011)
В конвейра на завода за комбайни Laverda в Италия, вече се произвеждат на една и съща поточна линия комбайни Laverda, FENDT, Massey Ferguson и Challenger. повече»