Новини
АгриГейт Медия сключи стратегическо партньорство с немската група DLV (17.11.2013)

АгриГейт Медия ООД. собственик на най-голямата и влиятелна група селскостопански медии в България ( www.fermer.bg , www.tractor.bg , сп.Трактор.БГ, www.selo.bg , www.agronet.bg, www.agropazar.bg ) сключи ексклузивно стратегическо партньорство за България с най-голямата германска аграрна медийна група - DLV.

Споразумението за съвместно сътрудничество и развитие бе договорено в рамките на изложението Агритехника 2013 в Хановер, Германия. ( на снимката от ляво на дясно: Амос Котте, Управляващ  Директор на DLV; Борислав Борисов - Управител на АгриГейт Медия ; Петър Нейчев - Съдружник в АгриГейт Медия и Стефан Дозер - Мениджър Бизнес развитие и маркетинг в DLV ).

Новото партньорство между АгриГейт Медия и немската DLV е факт след поредица от срещи в България и Германия, на които са уточнени начините за съвместна дейност, които да гарантират повече ефективност и положителни резултати, както за фермерите , така и за фирмите клиенти на двете медийни компании.

DLV е най-голямата аграрна медийна компания в Германия с над 200 годишна история. Стартирала първо с издаването на вестник за фермерите, то днес дейността на DLV включва най-престижните и влиятелни печатни, електронни и ТВ  издания за селско стопанство, сред които : AgrarHeute, AgrarManager, DLZ Agrarmagazin, Agrarheute TV, Technikboerse и мн.др. DLV връчва също така наградите "Машина на годината" в областта на селскостопанската техника.

Освен с продуктите и услугите в агро-сектора в България, които АгриГейт Медия ООД извършва, то най-новата инвестиция на компанията през последната година е в разработването на първата в Европа - Социална мрежа за земеделие - www.agri.eu , която набира все по-голяма популярност и читателска аудитория.

В рамките на новото партньорство между DLV и AgriGate Media, за 2014-а г. са планувани редица медийни решения, които да увеличат ефективността на предлаганите услуги.

DLV - Agritechnica Hannover

Очаквайте в началото на следващата седмица статистики за месец Октомври за читателската аудитория на АгриГейт Медия, която продължава да държи на 85% от аудиторията в сектора.